tirsdag 10. januar 2012

Ikke altid billige kjøretimer gir billig sertifikat i Bergen

Billige kjøretimer og billig sertifikat i Bergen

Kjøreopplæring i Bergen er uten tvil en kostbar affære. Men det er også noe helt annet å kjøpe billige kjøretimer enn feks. det å kjøpe en bil eller en PC. Du kan ikke bare se deg rundt etter den rimeligste prisen for en bestemt modell slik du kan det med slike produkter som er lik enten du kjøper dem fra den ene eller den andre butikken. Kjøreopplæring og billige kjøretimer er anderledes. Her snakker vi om en tjeneste (Billige kjøretimer) og ikke et standard produkt som er likt hos alle. Det betyr at kjøretimer ikke kan sammenlignes med pris som det eneste kriteriet når du skal velge din kjørelærer og kjøreskole.

Ikke sammenligne epler og bananer eller som i dette tilfellet billige kjøretimer og billig sertifikat

En kjøretime fra en kjørelærer er ikke den samme som en kjøretime fra en annen kjørelærer. Det betyr at du IKKE kan sammenligne disse to valgene utelukkende på pris. Du kan benytte pris som en av faktorene når du skal ta en beslutning til hvor du skal få billig sertifikat, men pris kan ikke være den eneste faktoren når du skal finne det beste valget for å få deg et billig sertifikat i Bergen. Det som er minst like viktig er å få verdi igjen for den investeringen du gjør i kjøreopplæringen.

En opptatt kjørelærer kan være bra

En opptatt kjørelærer er oftest opptatt av en grunn... og den grunnen er ofte at de er god i jobben sin. En godt kvalifisert, erfaren kjørelærer er mest sannsynlig også rimeligere total sett, selv om timehonoraret deres muligens er litt høyere enn "spesialtilbud" kjørelæreren som du finner i annonsene i lokalavisen. Dette er pga. at deres kunnskap og erfaring betyr at de klarer å få studentene sine opp på den standarden som trengs for oppkjøringtesten med et betydelig færre timer enn det som er tilfelle med de mindre erfarne kjørelærerne. Men det trenger selvsagt ikke å være slik. Men når du skal finne det beste valget for å få billige kjøretimer og billig sertifikat i Bergen er det verd å se på flere kriterier. Hør på erfaringen venner har fra når de tok sertifikatet. Ring skolene, hør hvordan du blir mottatt på telefonen... er de vennlige og imøtekommende eller sur og grinete på telefonen. Er de sur og grinete på telefonen kan du jo selv tenke deg hvordan det vil være å sitte sammen med dem i en bilen når du har din kjøretime. Sørg også for at du snakker med riktig kjørelærer. Selv om en kjøreskole er anbefalt, få vite hvilken kjørelærer det er. Alle kjørelærere er ikke like, selv om de arbeider i samme kjøreskole.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar